Om mig

Annette Olsson

Jag heter Annette Olsson och driver NET@NET AB som startades 1999. Först som handelsbolag men numera som aktiebolag med org.nummer 556730-9298. Företaget ligger i Vendel drygt tre mil norr om Uppsala. Jag har kunder över hela landet även om många finns i mitt närområde som är Uppsala med omnejd.

Om mig

Förutom att jag älskar mitt arbete som ger mig inblick i andras verksamheter, ligger djur mig varmt om hjärtat. Jag kopplar gärna av på hästryggen, som även ger tid till nya inspirationer eller möjlighet att lösa knutar. Har även sällskap av mina birmakatter när jag arbetar om jag inte sitter hos kund.

Verksamhet

Målsättningen med min verksamhet är att utveckla webbplatser för såväl stora som små företag. Men även att hjälpa till med vidareutveckling och anpassningar (t ex för mobil) av befintliga webbplatser samt integration mot sociala medier. Jag arbetar antingen direkt med kunden eller tillsammans med andra konsulter eller byråer.

Verktyg

Jag utvecklar i första hand i Microsoft .Net miljö och jag baserar oftast mina webbprojekt på N2 CMS som publicerinmgsverktyg. Det senaste året har även HTML5 och dess funktioner blivit en viktigt del i mitt utvecklingsarbete.
Men jag är inte främmande för andra scriptspråk som t ex PHP som är basen för bl a publiceringsverktyget Wordpress.

Kompetens

I botten har jag en examen (1997) från Medieskolan som webbdesigner/webbutvecklare.
Sedan har jag tagit 15 hp i webbprogrammering samt 7.5 hp i HTML5. Det gäller att ständigt hålla sig à jour med de snabba förändringar som sker i en dynamisk bransch.
Under mina närmare 15 år som webbutvecklare har jag skapat mig både yrkeserfarenhet och ett bra kontaktnät.

Medlemskap

Konsultpoolen Aros i Uppsala
Företagarna i Uppsala
winIT Uppsala
Örbyhus Tobo Vendel Företagarförening
Feminova Örbyhus Tobo Vendel

Pågående

Sedan i slutet av förra året är jag delaktig i ett stort e-handelsprojekt tillsammans med andra konsulter.
Det här projektet kommer att fortgå under hela det här år ut.
För utom detta hjälper jag befintliga kunder med diverse önskemål.

Klart

Sedan i början av våren i år (2015) har jag hunnit producerat 6 nya responsiva hemsidor åt företag med helt skilda verksamheter. Allt från mat till upplevelser och möten.
Gemensamt för att 6 hemsidor är att de har N2 CMS som plattform för enkel hantering dvs de är baserade på ASP.NET MVC och öppen källkod.
Dessa företag har fått en ny hemsida, Stockholms Elautomatic AB (www.elautomatic.se), IR Bygg AB (www.irbygg.se), Venue Communication AB (www.venuecommunication.se), Östra Ögon AB (www.ostraogon.se), SPR Gross AB (www.sprgross.se) och Oil Independent AB (www.oilindependent.se).

 

 

NET@NET AB

Gryttby 268
748 95 Örbyhus
0708-692393

annette.olsson@netanet.net